.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 7, 2011

HAPPY MOTHERS DAY



HAPPY MOTHERS DAY untk semua PENGUNJUNG & FOLLOWER (STORYOFMAMA) yg bergelar ibu,mama,umi,mummy & mak.Sila ambil hand bag yg cantik ini dari mama ok..sudi2kan lah,jgn malu2 ya..


22 comments:

cikceriacorner said...

heheheh..

selamat hari ibu akak..:)

cik cek said...

Selamat Hari Ibu tuk Mama Noor jugak...Happy2 dan sejahtera selalu...

Waa...dpt handbag lagi...TQ MamaNoor...nanti cek amik k...:)

Syimama said...

SELAMAT HARI IBU
semoga kita semua jadi ibu yang cemerlang dunia akhirat.

sy ambil handbag tu, terima kasih dan paling teruja sebab setem dah ditampal. TQVM

YANA SHAIFUL said...

Slamat hari ibu mama noor..lawanya handbag..nk jugak..:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat hari ibu mama

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

mama kita memang nak beg tu weh.Bila boleh sampai ya.nak bawa gi singapore 19hb ni.happy la dapat melawa dgn beg free..

noorsafone said...

Salam semua.

Cik ceria
Cik Cek
Syimama
Yana Shaiful
Hawa
Ros...SELAMAT HARI IBU...jgn lupa amik h bag tu ya...

Antan Bertingkah said...

Assalam...Selamat Hari Ibu jugak untuk Kak Noor, nanti saya ambik handbag ye....TQ

noorsafone said...

Antan...Thank You.

Piasara said...

"selamat hari ibu kak nor...love you.."

sha a.s said...

alarrr, Sha x dpt la nk amik henbeg tu psl sha belum jd ibu lagi :(

Myfrin's story said...

Salam, norsafone. Selamat Hari Ibu....:)

noorsafone said...

Piasara
Thanks ya...Love U 2

Sha
Ala ciannya....

Myfrin's
Wslam...thanks ya..friends forever.

CT Delima said...

Assalamulaikum Mamanoor

Selamat hari ibu Mamanoor..lewat sikit :DD

ct dtg lewat sikit ni, nak amik hand bag nak bawak balik umah... hihi. maceh ya Mama, tapi ct gantung kat blog ct yang lagi satu ya. cun sehhh sangat menarik pink kaler lagi :D

ieda said...

selamat hari ibu jugak kak :)

ibuintan said...

slamat hari ibu..mama

moga bahagia selamanya

terima kasih atas pemberian henbeg..

noorsafone said...

CT Delima
Thanks Ct.

Ieda
Thank ya.

Ibuintan
thanks..sama2 bahagia hendaknya..

::Mama Annaufal♥Aunie:: said...

tq mama noor...Mama Annaufal♥Aunie ambil handbag cute nih yer.selamat hari ibu juga untuk mama noor.mg berbahagia sll

kaktun said...

Selamat Hari Ibu Mama...moga ceria2 selalu yea, cantiknye handbag tuh...nak mai amik nih :D

noorsafone said...

Mama Annaufal
Thanks sbb sudi amik h bag ya...moga persahabatan berkekalan.

Kaktun
terimakasih..ceria2 selalu juga utk kaktun ya..singgah selalu.

Badariah said...

assalamualaikum mama..
selamat hari ibu utk mama..tak terlambatkan..semoga kita sama2 menjadi ibu yg terbaik dunia & akhirat..amin.

noorsafone said...

Badariah
Wslam...setiap hari pun Happy Mothers day..hehe..terima kasih...semoga sama2 jd ibu terbaik dunia akhirat...AMIN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_