.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 19, 2011

JAHITAN TULANG BELUT & MATA LALAT

dua jenis jahitan leher pada baju kurung yang selalu mama buat..
JAHITAN MATA LALAT
JAHITAN TULANG BELUT

6 comments:

kakngah said...

kngah blh gakla jahit mata lalat..
tp, tulang belut mmg gagal la..

noorsafone said...

kngah...tulang belut tu pun atas permintaan je....yg biasa buat...mata lalat tu je...tulang belut lama lah nk abiskn satu baju...

azweennour said...

a;kum

ambil upah jahit ke?

mesti cekap tangan berjalan ye.

pejam celik je dah siap

noorsafone said...

yup...amik upah jhit...tambah2 duit kocek...

SyaHani said...

i belajar buat tulang belut dengan my mum. i biasa siapkan 1 leher baju adult in 1 day kalau tak diganggu. ada yang nak upah ke? :)

SyaHani said...

saya belajar jahit tulang belut dengan mak saya. adik beradik lain semua tak boleh buat. biasanya 1 leher 1 hari. saya suka tulang belut dari mata lalat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_