.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 26, 2011

mama preloved

 hye semua.hari ni mama nak let go 1 kasut ni. mama xgune pown lagi. mama jalan2 berkenan plak tgk kasut ni. mama cuba kat kedai ok je.sekali mama xmuat plak. sales girl tuh salah bg size. mama beli ni kat mines time tengok anak mama y belajar kat sana. so nak g tukar malas plak,jauh. anak2 mama sume kaki lagi besar2 dari mama. so memang diorg xmuat. so mama nak let go kat sape2 y minat okeh ;p

 ni kasut y mama nak letgo
 colour:light gold
size:36
condition:sangat baik sbb mama xpakai lagi ;p
purchase price:rm49.90
so mama nak let go ngn harga
RM40 including postage

mama siap bg resit nnt 
;p

kalo berminat
email ezloveycraft@yahoo.com
t akan bg details mcm mne nak buat payment sume
tq

21 comments:

azweennour said...

comelnye kasut tu..

36 sama dgn saiz 5 ke 6 eh

LinRosly said...

Assalamualaikum...

Mmg Comel Kasut Tu...Insya Allah adalah org yg nak beli tu nanti...

noorsafone said...

wslam...harp2 adalah...sayang pulak...

MZ said...

tomeinyer k noor kasut itu...

Nor Moscow said...

cantiknya kasut tu..

risa said...

36 tu size ape eh..kalau 7 saye nak lah:)

noorsafone said...

sori la risa...size 36 tu size 5 la

uwmaisarah said...

saiz 5 ke? alahai....baru berkenan, sob3..

SyidaGorjes said...

cantik kasut tu....tapi ......tak bole nak beli...huwaaaa

Nieza said...

cantikla..:)

Rinna said...

Cantik laa kasut tuh Kak Noor.. tapi kalau saiz 5 takut tak muat..dulu pakai saiz 5 skrg kaki dah kembang pakai size 6 plak..heheh

ibuintan said...

camna leh silap size pulak kak noor... sayangkan tak dapat nak pakai

noorsafone said...

tu la psal...sales girl tu pun muka cam x ikhlas...kak noor byar trus keluar...sekali sampai umah....oh tidak...silap saiz..

Wattie said...

Salam kenal dari saya juga ya Noor, cantik kasut tu....sesuai klu disarungkan kat kaki Noor tp tu lah tak muatla pulak yer....InsyaAllah nanti mesti ada yang terberkenan...

IDAZS said...

cantiknya.

tp sayang kaki saya size 40. kaki gajah. huhuhuhu

Chik Att said...

hehehe sama ngan CA ... gi kedai try dua size...sekali balik umah.. apek tu kasi saiz besar nak gi tukar jauh ..

mlam tadi letgo kat anak sedara ...... sengih sampai ke telinga laaa...

noorsafone said...

tu la psal chik Att...dh la sales girl tu muka x bleh blah...mencuka...amik trus byar...sekali kt umah...oh tidak...dh la kasut tu mmg kak noor berkenan sgt...

Alimaz-Kembara Terasing said...

emmmm nice shoes..... sayangnya tak leh pakai....

Cho Zila said...

suka gaktu.. tapi saiz tak sama... kita saiz besarnyer...

nora said...

hebat ar taste mama
cun tuuu

ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

Muhsin Aminudin said...

tu slesa.. angin senang masuk. kaki pon tak bau


support saya dalam

10 hours challenge start

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_