.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, June 6, 2011

JALAN JALAN CARI MAKAN

 JOM MAKAN POPIA....Mama selalu singgah ke kedai ini kalau nk makan popia di Sban.
Bertempat di STADIUM TUANKU ABDUL RAHMAN .PAROI.SEREMBAN.

 Antara pelanggan yg terdapat dikedai tersebut.
 Selain popia terdapat juga menu lain disini..
 Popia goreng untuk mama...
 Popia basah utk papa.
 Antara kuih muih yg terdapat disitu..
 Kuih2 nya boleh tahan...sedap juga...
 Tokeh popia yg  begitu sibuk menyiapkan popia.



Tokeh yg peramah & layanan yg diberikan cukup puashati.
Sesiapa nk order popia boleh call no diatas..

8 comments:

sha a.s said...

sedap nmpk opia goreng tu...feveret sha tu

AREku said...

kt pic no 3, mcm familiar je muke customer pki baju merah n spek mate tu ;p

rosizrul said...

sedapnye dapat mkn popia basah kat stadium.nyum2

nyanyisunyi said...

sedapnya...buat perut jadi lapar tengahari ni....kalau smpai kat stadium paroi tu nak gak try..

Che Mid said...

Wah nampak sedap tu.. che mid memang peminat popia..

noorsafone said...

Sha a.s
Jom dtg Sban...pekena popia Kuala Kangsar.

AREku
customer baju merah tu lah yg beria2 ajak mkn popia...haha.

Rosizrul
Jom g stadium...

Nyanyi sunyi
nanti try ya...

Che Mid
oh yeke...Kalau sampai Sban...singgah ya...dibuka setiap hari kecuali Ahad..

Nor said...

sedapnya popia..bila tengok sos yg melimpah tu yg tak tahan nyer..

noorsafone said...

Nor
sedap memang sedap..kalau dtg sban nanti cuba ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_