.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 4, 2011

HAPPY ANNIVERSARY NOOR-SAFONE



Assalamualaikum.

Pada 4/7/1987 yg lalu cinta kami disatukan.Alhamdulillah sampai kehari ini 4/7/2011 genaplah
usia perkahwinan kami 24 tahun.Kami bersyukur kehadratmu ya Allah.Semuanya adalah berkat kesabaran dan kekuatan hati kami dalam menempuh suka dan duka kehidupan ini.
Kebahagiaan kami diserikan lagi dengan kehadiran 3 orang puteri kesayangan.merekalah penawar suka dan duka kami berdua.

Ya ALLAH limpahkanlah kebahagiaan dan kasih sayang yg berpanjangan buat kami berdua dan keluarga.Kuatkanlah dan tabahkanlah hati kami dalam menghadapi segala dugaan darimu.Bimbinglah kami kejalan yg diredhai.Kurniakan kami kesihatan yg baik.Limpahkan lah rahmat dan keberkatanmu atas rumahtangga yg kami bina.lSatukan lah kami hingga kesyurga.Kami hanya ingin menjadi suami yang dirahmati dan isteri yang dikasihi.AMIN.

Buat tiga puteri kesayangan kami NOOR EIZIE EIZYANIE,NOORSYAHEERA,NUR EMYLIEYANA BT.MOHAMAD SAFUAN." MAMA & PAPA LOVE U ALL."

kek dari 3 org puteri mama.
Walau jiwa raga kita terpisah jauh...
Namun hati kita selalu dekat....
Bila kau rindu pejamkan matamu..
dan rasakan aku disisimu...
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh...
Terhapus ruang dan waktu...
Percayakan kesetiaan ini...
Setulus cintamu...cintaku.

Tiga orang puteri kesayangan kami.
MAMA & PAPA LOVE U ALL.

31 comments:

ezy eizyanie said...

happy annvsry papa n mama. kakak love both of u!!

Kjee said...

Tahniah Noor kerana berjaya membahagiakan suami tercinta selama 24 tahun!! Hingga kekal ke akhir hayat, Insya Allah.

mama ainnurzariff said...

hepi anniversary kak noor n suami..moga ikatan cinta kekal hingga ke syurga..amin!!!
psst..cantik2 la puteri2 akak...

Nieza said...

happy wedding anniversary mama...tahniah dah 24thn dh usia perkahwinan mama yer...semoga kekal bahagia hingga ke syurga...amin.

ibundo said...

happy anniversary noor. You had many years of happy life and there are many more years ahead of you.
masak apa special for this special occasion...

K.Nor said...

happy anniversary buat k.noor dan suami.. smoga berkekalan bahagia hingga ke hujung nyawa bersama 3 dara pingitan tu.. :)

AZLITA AZIZ said...

Selamat Ulang Tahun Perkhawinan yg ke 24 tahun kak...
Semoga kebahagian ini berkekalan selamanya dan mendapat keberkatan dariNya

sha a.s said...

wow! happy anniversary mama.....moga mama n fammily terus bahagia...amin :)

Cheq Sue said...

Tahniah mama noor...
semoga ikatan perkahwinan yang dibina akan berkekalan hingga ke Syurga... Doa saya semoga mama noor dan keluarga sentiasa dirahmati Allah dan bahagia selamanya... amiiinnnn...

Ketuhar Panas Yatie said...

Salam Kak Nor,
Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 24 tahun. Semoga perkongsian hidup dengan suami tercinta kekal hingga ke akhir hayat.

Sharifah Nadzarah said...

selamat ulangtahun perkahwinan mama..semoga kekal bahagia hingga akhir hayat..

cik cek said...

Happy Anniversary yg ke 24 tahun untuk MamaNoor...kekal bahagia dan sejahtera serta ceria sepanjang hayat....

Naz said...

Selamat ulangtahun perkahwinan ye kak NOOR.. Semoga bahagia dan berkekalan hendaknya..

kaklong said...

wah..kak dah 24 tahun..bukan sonang nak pertahan kan rumah tanggo selamo tu kan kak.klu tak do sepahaman...
semoga terus bahagia yo kak...aminnn...!

Syimama said...

Happy Anniversary ke 24..Tahniah, semoga berbahagia dunia akhirat.

Cantik background baru ... suka tengok.

noorsafone said...

Terimakasih pasa semua yg wish anniversary mama...Semoga kabahagiaan dan kesejahteraan hidup akan menjadi milik kita semua juga selamanya.AMIN.

anymz said...

kak noorrrrrrrrrrr

hepi anibesari..sori lah lambek dtg..sibuk kit ni hah..semalam ijahdaut dtg sini..tu yg sibuk basuh piyuk belango bagai nih..hehe

Harapan sey semoga akak dan suami bahagia hingga ke hujung nyawa.insyaAllah amiiiiiiiin

azi said...

Salam Akak..
Akak...tahniah!!!..selamat menyambut Ulangtahun perkahwinan yang ke 24 Tahun. Semoga ikatan akan terus berkekalan, bahagia dan dirahmani allah selalu...

ayang007 said...

hape enibesari kak.. semuga kekal bahagia ke hujung nyawa..

ain (sweet thots) said...

salam mama ...
dtg membalas kunjungan. hepi anniversary ye, moga dilimpahi rahmat Allah sentiasa

Noriz said...

"Panjang jodohnya..panjang jodohnya..panjang jodohnya, serta mulia..serta mulia..setahun lagi:

Opah Ju said...

salam...happy anniversary....noor n hubby semoga
dipanjangkan jodoh smpai akhir hayat.......

noorsafone said...

Terimakasih anymz,azi,ayang007,ain.noriz & opah ju...semoga kebahagiaan dan kesejahteraan hidup juga menjadi milik kita semua selamanya.AMIN.

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

Salam mama,Happy belated anniversary.Sorry ros lambat sampai.4 5 hari ni memang tak blog walking.Busy sungguh.Ayah sakit,problem kat tadika dll.Usia perkahwinan kita almost sama ya mama dan ros juga punya 2 anak dara dan 1 little laling kat sini.Muga2 kita semua bahagia ya.salam untuk hubby mama.

noorsafone said...

wslam Ros..ok je tak belated sgt pun....thanks ya,semoga ayah Ros cepat sembuh.

Diana @ Melley Mey said...

Selamat pagi mama...
Happy anniversary mama... moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin..

Idah said...

Happy Anniversary Kak Noor semoga berkekalan dan tambah3 bahagia bersama suami tercinta...

ibuintan said...

tahniah... moga kekal bahagia hingga hujung nyawa

Badariah said...

salam kak Nor...happy annivesary ke 24..alhamdllh,sungguh romatis melihat kak & suami..kita doakan semoga ikatan ni bahagia & kekal hingga akhir ayat..amin

Nur Hawa Mohd Zin said...

happy anniversary kak :)

noorsafone said...

Diana @ melley Mey
Idah
Ibuintan
Badariah
Nurhawa
terimakasih semua ya,semoga kita juga semua beroleh kebahagiaan selamanya bersama keluarga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_