.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 15, 2011

SAFI RANIA GOLD (SRG)


ASSALAMUALAIKUM.....Bertemu kembali.

Mama dah lama nak cite ni...nanti ada pula yg kate...ala produk murah pun nk cite...tapi mama cite juga la ya
Safi Rania Gold menjadi pilihan mama sekarang..dulu mama guna Garnier...tp..tak ok la...pada kulit mama la.
Satu hari tu jln2 dgn dotter mama (CIK EZY) peneman setia mama klu g shopping...Masuk kt Watson(kedai wajib singgah)cari brg toilettries.Belek punya belek jumpa Simply Siti...survey harga...tunggu dulu la...sekali
TERjumpa pulak Safi Rania Gold ni....pek ekonomi...ada TONER,SERUM(sgt smooth bila disapu kewajah),PEMBERSIH WAJAH & KRIM SIANG.Keputusan pun dibuat...mama beli..terus guna sampai sekarang...
(Tak semestinya yg mahal itu sesuai dgn kulit kita...yg murah kalau sesuai pun ok...)
Yang penting kalau nak cantik kena rajin......

 (pembersih wajah yg digunakan setiap hari dan skrub 2 kali seminggu)

9 comments:

azweennour said...

as'kum mama

mak saya juga gunakan produk ni.

semua jeragat dan kesan penuaan hilang.

azweennour said...

as'kum mama

mak saya juga gunakan produk ni.

semua jeragat dan kesan penuaan hilang.

noorsafone said...

waalaikumsalam azweennour...oh ya ke..SRG mmg best bg mama...

cik mek molek said...

sgt setuju ngan mama nor.yg mahal x semestinyer elok utk kulit kita..he he..my MIL pon pkai SRG..as long sesuai utk kulit & boleh maintain monthly, alhamdulillah.kata org kecantikan tu akan bawak pada keyakinan diri..dan semestinya cantik itu tidak akan kekal lama...seronok tgk mama nor with all your doter..

Pink Mama said...

Assalamualaikum Kak. Saya pun guna Safi Rania ni sebab Alhamdulillah sesuai dengan kulit saya, tak ada break out =)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam mamanoor: tq visit BSB.saya dah follow akak...

watie said...

produk ni x sesuai untuk kulit berminyak macam saya....jerawat bertambah-tambah...hu..hu..hu..

~ yus ~ said...

salam ziarah kak...

saya pun guna safi rania gold. .:)

tq tinggal jejak di blog saya.

Saya follow akak ya..:)

EmbunRosaliza said...

Assalam mama saya pun guna SRG ni, sesui dgn muka saya, harga pun murah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_