.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 27, 2011

BONUS LINK

Berbaloi......memang berbaloi.Semalam mama & family g jenjalan Sban...singgah Parkson....lalu kt kaunter redeem point...cuba2 la tanya point bonuslink &MBB card....kedua2 kad tu mempunyai point sebanyak 74,000,
sebab lama tak tebus dah...bulan lepas mama tebus ada 32,000 je..cik abang kata tunggu ...kumpul lagi lah.
Kedua-dua kad ini atas nama cik abang....dapatlah voucher Rm 740....suka2...mama pun apa lagi beli lah brg 
kat bwh ni......(voucher hanya boleh digunakan dgn membelibelah di PARKSON shj.....di semua stor....)
Jadi kawan2 mohon lah kad bonus link sekarang.....dan berbelanjalah di Parkson...

v
v
v
v
 ni handbag baru mama
ok la buat kuar santai2.
less 70%.rugi kalo xbeli
 ni voucher y mama tebus.
ni pon ade y da guna sikit

 waffle maker
 nanti mama buat.
mama tunjuk kat entry lain

electronic kitchen scale.
da lame mama mengidam nak ni
senang mama nak wat kuih n kek nnt

36 comments:

kak Erna said...

la.ye ke..boleh dapat banyak macam tu.belum pernah lagi tengok berapa selama ni..

storyfromme said...

wah,shopping sakan nampak :)

humayraa said...

Amboi..kak, banyak barang shopping ...heheh
Balas kunjungan.salam kenal

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

meriahnya..dapat discount lagi..

noorsafone said...

To Kak Erna: klu setakat beli brg je...tak dpt banyak cam tu...Bli draf kt bank...tu yg point masuk bnyak...

noorsafone said...

To Humayraa: boleh la..hehehe...salam kenal juga..

To Nazrah:ermm best kan...beli je time sale...ada la discount...

cik zureen said...

best nye

noorsafone said...

salam perkenalan cik zureen...

CT NoArIzAh ArIs said...

Jgn lupa tunjuk rupa wafle dr acuan baru akk tu nnt yea !!

noorsafone said...

Okeh...no problem...hehe...tggu kak noor try dulu ye...

Amiizaa2001 said...

Kak seronoknyaaa banyak tu rm700++ :):)
akak beli mesin waffle tu brp rm?

noorsafone said...

salam kenal Amiizaa...bestkan banyak voucher dpt...acuan waffle tu kt parkson rm 65 kene bli kt parkson sbb nk gunakan voucher tu...kt tesco pun ada..t bila dh buat waffle kak noor msuk n3 ya...

AngahSayang2314 said...

wahh bestnyer angah nak electronic kitshen tue leh???

AngahSayang2314 said...

apa pun angah 4llow duluu

noorsafone said...

salam angah...thanks follow mama...senangkan kitchen scale tu...sharp je bila timbang tepung..nanti singgah lg tau...

NUR AYNIE said...

kalau dah siap kek tu bg kat aynie ckit k....=)

noorsafone said...

salam kenal dr mama...wokeh...no problem....singgah lg tau...mama nk wat waffle pulak pas ni...

intan morsalin said...

bestnya k.noor dpt wafle maker tu...dah lama sya ngidam tau....
sblum ni sya ade jnji ngan k.noor nak upload gmba koleksi brg tpware yg sya ade kan...nnti sya upload yer...khas utk k.noor je n3 tu nnti..ehe

MulutPayau said...

Assalamualaikum kak...
Wah!!!! bestnya..shoping sakan...saya brkenan jugak ngan kitchen scale tu....

noorsafone said...

To intan...Kak Noor pun suka dpt waffle maker tu...Nanti dh upload gmbar tpware tu bgtau Kak Noor ok...

To Mulut Payau...Ala murah je..dh lama Kak Noor nk kitchen scale tu..

asna cute said...

waaaaa waffle makeerrrrr! nak satu jugakkk hehe ;D

Cinta Hatiku said...

wah best gile..nak tanye..kite dah ada bonuslink kad..tp kad tu hilang..camne ek nak dptkan replacement..try melalui internet dia mintak no kad..ape dah..mane la ingat..so ada idea tak camne nak dptkan replacement..sebab banyak point lum collect

zahira said...

amboi...byknya points! saya pon ada bonuslink kad, tapi points nya tak la sebanyak tu, hehehe...

noorsafone said...

To cinta hatiku: klu rosak ke patah tau lah boleh ganti kad baru...klu hilang tak tau plak camne...cuba tgok pd resit yg bli brg yg gunakan kad bonus link dulu2....klu ada simpan lg laa..

To Zahira: point tu bkn sbb point bli brg je...cik abg bli draf kt bank point msuk bonuslink..hehe klu bli brg je tak dpt bnyak cam tu...

Cinta Hatiku said...

noorsafone :huhu..alamat kim salam je la ek..

sal said...

alhamdulillah..berbaloi..

anymz said...

salam noor

waah untungnya..dulu2 suatu ketika dulu akak pernah ada bonus link ni tapi entah mana akak letak ntah..kena cari balik nih.semangat tgk voucher noor tu tau

noorsafone said...

cari kak anim...jgn tak cari...boleh tebus voucher...

nelly said...

wow ..gempak !!

Norhafiza said...

wow...bestnya....yg No lagi kelakar..join dah hampir 7thn tp tak pernah redeem..skl kene potong daaaaa tiap 3thn...hahaha dlu No tak tahu kene potong...thn ni br No redeem tu pun dah tinggal cenonit huhuhu sabo je lee..

efyna.pinkladies said...

nak separuh voucher!!!!!!!!!!!

noorsafone said...

salam fify....boleh aje...

vielyns said...

ish3 bestnyer akak norsafone. Hubby ade gak kad bonuslink ni tp ntah baru berape pointnyer tu..huhu

noorsafone said...

Salam Vielyns..
Bila2 prgi Parkson tu bolehlah cek point..

aTy _faRed~ said...

voucher 740..!!! banyak nyer..!! ley shopping sakan...:)

noorsafone said...

Bole aje Aty...tak abis lg ni...expiry date...1 tahun...K.Noor nk tunggu H.bag sale lagi..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_