.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

REZEKI JGN DI TOLAK

Gara-gara kulit muka tak sesuai dengan produk kecantikan ini....mama cite sikit la ya...Ada sorang rakan blogger ni...beli produk SRG..guna dalam seminggu...muka naik jerawat..muka pula jd berminyak...Dia pun buat entry kt blog dia  http://fztogether.blogspot.com(ZIE FAUZIE) sapa2 yg nk brg ni...hantar kt komen..link blog & email...mama pun cuba lah nasib...tup2 naik nama mama...brg tu pun sah jd milik mama...barang free kan,sapa tak nak...THANKS ZIE FAUZIE & cute ALYA yg cabut nama mama....

Kita tengok sape yg kena......???

Ini lah brg2 yg mama dapat,....

21 comments:

Sha@Mama Tina said...

waa...rezeki!!

noorsafone said...

salam kenal mama tina...percuma kan..sapa tak nak...

ezy eizyanie said...

wah mama.da ade stock baru.xyah la g jln.ekeke

ZiE FAUZi said...

hari ni baru terima ke kak?? lambat juga yer..

nasib baik kak tak tunjuk kotak yg balut SRG tu..

zie mmg serasi pkai produk tu,sekarang ni dah kembali kepada produk purple tu.. muka dah kembali ok, cuma tinggal parut jerawat je..

CT NoArIzAh ArIs said...

Klau dh rezeki tu x kemana!!

noorsafone said...

To Zie : Yup pg td...patutnya smlam kan...tunggu2 x de plak...produk purple tu ok ke Zie..?

To Ezy : G jenjalan nk mkn McD la...Ezy blanja...

noorsafone said...

To CT NoArizah : Yo lah...ado org nak bagikan...cubolah nasib...

chekna @ mama ziyad said...

wah.. rezeki tu... salam singgah...

Norhafiza said...

salam ziarah kak...wah, seronoknya dapat kan..untung2 sesuai dengan muka akak...bestnyeeeeee...No tak pernah cuba lagi produk SRG ni..

noorsafone said...

salam kenal...Kak Noor mmg pengguna setia produk SRG ni...save budget bulan ni..hehehe..

mommylavender said...

wahhhhh~ rezki tu...

noor said...

rezeki2...
safi rania gitu

~izan~ said...

bestnya..dpt set safi rania :D rezeki ...

si pembawa sinar said...

waa...mama rezeki tu....
try tgk muka mama skrg ..mesti comel ek

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hai mama..bonda amani datang umah mama lak....
wah lepas nie mama leh ganti rita rudaini la plak..hehehe :P....

noorsafone said...

salam...cuci muka bg bersih...tidak la smpai nk jd rita rudaini...jauh sekali...mama x cantik pun...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. rezeki.. saya mmg guna product ni.. setakat ni mmg sesuai dgn kulit muka..

MamaIeta said...

Bagusnya!!!!! bila ieta nak dapat jugak ni? hehehe

noorsafone said...

Bestkan...free...ada rezeki dpt la ieta...

mzhany said...

waaa beshnya dapat set safi rania nih...

~ yus ~ said...

wah akak dapat SRG percuma tu. Best! Saya guna SRG juga, sesuai dgn muka sya nampaknya..alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_