.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 30, 2012

HAPPY BIRTHDAY" STORY OF MAMA "

ASSALAMUALAIKUM!

Himpunan/koleksi resepi disimpan didalam buku STORY OF MAMA.
Cover book sponsor by Ezloveycraft..Thanks Ezy.

Alhamdulillah STORY OF MAMA genap setahun..
Terima kasih yg tak terhingga buat kawan-kawan blogger masakan,followers,silent reader dan pengunjung yg sudi singgah ke Story of Mama...tanpa kalian siapalah story of mama.Anda lah penguat semangat mama utk terus berblogging.Selama setahun juga seramai STORY OF MAMA mempunyai pengikut seramai 895 org...syukur kehadrat ilahi.Walaupun dh lama menyepi..busy sikit..insyaallah lepas ini akan terus menulis lagi...tunggu ya bila semuanya kerja2 dh disiapkan..

Maaf andai kata selama kita bersahabat dialam maya terdapat tulisan mama yg menyinggung mana2 pihak,mengguris perasaan,maaf dipohonkan.Mama hanyalah manusia biasa yg dijadikan sebagai hambanya yg lemah.Semoga persahabatan alam maya kita akan terus berkekalan & sentiasa dirahmati allah selamanya..AMIN

Buat ketiga-tiga puteri kesayangan Noor Eizie Eizyanie,NoorSyaheera & Nur Emylieyana Bt Mohamad Safuan..Terima kasih buat kalian semua atas semua tunjuk ajar dan buat darling tersayang Mohamad Safuan bin Sariman
terima kasih kerana memahami...selama mama berblogging...Mama sayang kalian semua..

15 comments:

sue zainun said...

Happy anniversary..hehe:)

Masya said...

dah setahun yer.. tahniah.. moga teruskan lagi menulis..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Salam mama...rindu..dan big2 hug ya.Selamay ulang tahun ya.

Nieza said...

Happy blog anniversary dan tahniah kak.teruskan menulis dan berkongsi resepi masakan yang best lagi nanti:)

Papa-NtiQ said...

hi mama. tengah blogwalk dan stop sekejap ambik nafas kat blog nih. menarik sangat topik2 makan dan resipi di sini. wife pun suka. Nanti mama jenguk2 la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com Topik ialah review tempat2 makan yg saya pernah visit dan share dengan bloggers lain. Dan mama register sebagai follower jugak ok? TQ TQ TQ maklum la yer blog baru nih sunyi skit hehehe

cik cek said...

Tahniah...teruskan berblogging...berkongsi ilmu masakan yang ada...Happy 1st blog Anniversary...:)

ezy eizyanie said...

sama2 ma. ilove u. ehe :)

MulutPayau said...

tahniah dan selamat ulang tahun...teruskan menulis..

Mak Wardah said...

Alhamdulillah...Happy Anniversary. Salam Perkenalan

CT Delima said...

As'salam Mama Noor

Rindu dengan masakan Mama Noor juga.

Happy 1 annivesary Story Of Mama, semoga terus kekal dan berkongsi ilmu yang ada buat blogger masakan macam ct ni. Tahniah sekali lagi Mama Noor..muahhh!

EmbunRosaliza said...

Assalam mama Noor, selamat ulang tahun pertama buat story of mama

noorsafone said...

Wsalam semua...terima kasih kpd semua yg wish Anniversary storyofmama...semoga persahabatan kita terus terjalin selamanya ya..

geez said...

Tahniah........ Semoga terus sukses... ^_^

Antan Bertingkah said...

Salam kak Noor, sorry terlambat... Happy Anniversary ye... 30 Jan ye... sama dgn birthday anak sulung saya

Diana @ Melley Mey said...

Mama cayaang...
Diana lambat smpi cnie ler.. Huhuu.. Sorry lambat wish.. Tp masih boleh kan mama cayang... ;)
Tahniah buat mama ... Happy anniversary buat story of mama... Moga akan bertambah maju lg d masa akan datang... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_