.

Happy family

Followers

love...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 18, 2011

HAPPY BIRTHDAY PAPA & NANA

ASSALAMUALAIKUM!

Maaf ya terlambat sehari mama wish birthday utk suami tersayang Mohamad Safuan & puteri bongsu mama Nuremylieyana @ Nana,Selamat hari lahir utk kamu berdua yg berkongsi tarikh lahir yg sama 17 Oct..(Selamat hari lahir ...semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,dikurniakan kesihatan yg sihat & diberkati Allah selamanya AMIN.).Tahun ini menjadi tarikh yg begitu bermakna juga dalam hidup family Safuan & Noor (NOORSAFONE) kerana semalam tarikh yg sama juga merupakan hari Konvokesyen puteri sulung mama Noor Eizie Eizyanie binti Mohamad safuan.Tahniah kakak.....kami sekeluarga bangga dgn kejayaan kakak...Alhamdulillah.

Mohamad Safuan bin Sariman (Papa)

Nur Emylieyana bte Mohamad Safuan (Nana)


Kami bertiga yg berkongsi tarikh lahir di bulan October.
Mama 11Oct ...
Papa & Nana 17 Oct....



TAHNIAH!.....NOOR EIZIE EIZYANIE BINTI MOHAMAD SAFUAN.


Jom makan kek....

8 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday to ur family members!!
semoga dimurahkan rezeki, panjang umo.. =)

Ayu said...

Happy birthday to suami, anak dan juga pada mama wah kebetulan semua bulan october ya mama..
semuga dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki dan berbahagia didunia & akhirat insyaallah ya mama..sedapnya kek birthday secret recipe tuuu.slurpss

anymz said...

happy bday utk papa dan nana..kak!! sey pun lahir bulan okt gak..kiro masukkan lah sey ni sekali setiap kali akak sambut bday tu setiap tahun yo kak..kiro mcm kenang daku dlm doa mu lah nih...hehe

Pia said...

"hepi b'day untuk kedua beranak tu yer..oh untuk mama juga hepi belated b'day,semoga semuanya sihat2 dan ceria serta bahagia sentiasa.."

SURIA AMANDA said...

selamat hari lahir...

nyanyisunyi said...

kira2nya boleh share dgn sy jugalah sebab sy harini...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam mama...
comel anak2 akak semua ye.... suka sy tengok.. hehe..
Tahniah buat Noor Eizie & selamat hari lahir buat suami & Nana yg berkongsi hari lahir.. bestnyer hari lahir Nana sama ngan papa dia.. mesti tiap2 tahun meriah kan.. tahniah semuanya.. happy family.. :-)

noorsafone said...

Terima kasih semua yg bg ucapan...Leily,Ayu,Anymz,Pia,Suria Amanda,nyanyisunyi & madiha a.k.a ratna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

_